22/09/2023 16:24
logo-dark

Izdelava
spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin z dovršeno grafično podobo po tvoji želji in funkcionalnostmi, ki jih dejansko potrebuješ. Predstavimo tvojo ponudbo izdelkov kot si želiš, povečamo tvojo bazo strank in poskrbimo za visok ugled, ki ti pripada.

Ker je že več kot 20 let naša naloga izdelava spletnih trgovin, ki so učinkovite, zanesljive in SEO optimizirane, nam zagotovo lahko zaupaš.

ZAGOTAVLJAMO

GARANCIJO NA KAKOVOST

odzivno-oblikovanje-za-vse-naprave

Oblikovanje po meri

Ustvarimo unikaten predlog dizajna spletne trgovine po tvoji želji, ki deluje za različne naprave.

ikona-obljuba-2

Enostavno urejanje

Postavimo sistem, ki poenostavi uporabo in urejanje spletnih trgovin brez posebnega znanja.

ikona-obljuba-4

Pregled obiskanosti

Uvrstimo tvojo spletno trgovino na spletni zemljevid in ti omogočimo vpogled v številke.

ikona-obljuba-3

Vzdrževanje na klik

Ker je tvoje zadovoljstvo na prvem mestu, je naša zanesljiva in odzivna podpora, le en klik daleč.

Izdelava spletnih trgovin bo potekala na priljubljenem in prijaznem odprtokodnem sistemu WooCommerce. Lahko pa tudi na kakšnem po tvoji želji.

POTEK PROCESA

izdelavE spletnih trgovin

Postavimo strukturo ter ustvarimo potrebne strani, ki jih po tvoji želji oblikujemo v končni izdelek. Dodamo produkte in željene funkcionalnosti, preverimo delovanje, vključimo analitiko in zaključimo z optimizacijo.

1. Analiza

Najprej spoznamo tebe in tvoje podjetje, raziščemo tvojo konkurenco in spoznamo kaj želiš ponujati in prodajati preko spletne trgovine. Posvetujemo se in skupaj s tabo poiščemo najprimernejšo tehnološko rešitev. Postavimo si vprašanja, ki nam pomagajo pri našem delu. Kdo je ciljno občinstvo tvoje spletne trgovine in kako lahko tvoja zgodba, izdelek ali storitev prepričajo kupce in zagotovijo njihovo lojalnost.

2. Načrtovanje

V tej fazi postavimo hrbtenico projekta in potrdimo uporabniško izkušnjo. Sestavimo delovni načrt, ki izpolnjuje poslovne cilje in s katerim so tvoje potrebe zadovoljene. Načrtujemo za vse vrste naprav (namizne naprave, tablice in telefone), da lahko ponudimo ustrezno vsebino prilagojeno mediju uporabe.

3. Oblikovanje

Uporabnik je temelj na katerem gradimo vso vizualno komunikacijo. Naš cilj je, da se vsi naši izdelki lahko pohvalijo z inovativnim in sodobnim dizajnom, ki je funkcionalen, prilagojen tvoji dejavnosti in celostni grafični podobi. Določimo barvno shemo, tipografijo spletne trgovine in izdelamo infografike, kot vizuelne dejavnike pri ustvarjanju pravega vtisa na obiskovalca.

4. Razvoj

Pri kodiranju načrtujemo progresivne rešitve, ki so ustrezno nameščene na pravih platformah, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Pri tem se osredotočamo na izdelavo visoko zmogljivih rešitev po meri, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi. S kakovostnim pristopom bistveno povečamo učinkovitost in zadovoljstvo.

5. Testiranje in objava

Čeprav izvajamo različne teste v vsaki fazi projekta, je pomemben trenutek, ko izdelamo določen – morda zadnji del projekta, ki potrebuje resnično uporabniško izkušnjo. Testiramo uporabnost, učinkovitost, funkcionalnosti in varnost, da zagotovimo uporabniku prijazno izkušnjo. 

kaj je dobro vedeti pred

izdelavo spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin je postopek, ki se lahko zelo razlikuje glede na potrebe in želje vsakega posameznika ali podjetja. Ker so si med seboj tako zelo različne je skoraj nemogoče postaviti neko osnovno ali povprečno ceno. Lahko pa se glede na zahteve določijo neke primerljive cene. Pri nas imamo postavljene 3 osnovne pakete, odvisno od zahtev, težavnosti in obsežnosti same izdelave spletnih trgovin. Za izdelavo spletnih trgovin imamo postavljeno začetno ceno 1087 EUR. KLIKNI TUKAJ in preveri naše cene izdelave spletnih trgovin in strani.

Odgovor ni toliko kompleksen. Vprašanja so samo, koliko strani in podstrani želite imeti, ali želite prodajati preko spleta in ali potrebujete tudi posebne funkcionalnosti. Na podlagi naših PAKETOV V CENIKU pa lahko vidite tudi potreben čas izdelave spletnih strani. Ker imamo polne roke dela, pa je včasih potrebno tudi rezervirati svoj termin za izdelavo.

Dejansko samo denar in željo. Tehnično pa potrebuješ spletno domeno in strežnik na katerem bo spletna stran gostovala – oziroma SPLETNO GOSTOVANJE. V primeru, da jo želiš izdelati samostojno, poiščeš opcije na spletu (npr.WordPress), če pa tega ne znaš pa lahko angažiraš nas, da jo NAČRTUJEMO, OBLIKUJEMO in IZDELAMO zate.

Imaš več vprašanj in potrebuješ več informacij. Poišči odgovore TUKAJ med pogosto postavljenimi vprašanji.

Začeti je enostavno.

Pa še cenovno zelo ugodno. Dve stvari, ki jih imajo vsi radi.

Početak je lak.

Čak je i besplatan. Dve stvari koje svi vole.