logo

SPLETNE STRANI

Pomagamo ti oživeti ideje o spletni strani,
ki bo skrbela za tvoj posel,
ugled in prodajo.
lahko sI

brez skrbi

Pomagamo ti do spletne strani, ki izgleda in deluje točno tako, kot si želiš in ima vse kar potrebuješ. Spletne strani gradimo na najbolj priljubljenih in ljudem prijaznih odprtokodnih platformah.

v 3. korakih prideš do

spletne strani

S tvojo željo in našimi znanjem poskrbimo za spletno stran, ki ti bo v ponos.

Spoznamo tvoje želje

Spoznamo se v živo ali preko spleta. Poveš želje ter katere barve, pisave in strani so ti pisane na kožo. Dostaviš nam tekste, slike in videoposnetke, ki jih imaš. Nimaš materialov – brez skrbi. Lahko ti jih mi zberemo.

zgradimo spletno stran

Zgradimo strukturo spletne strani in oblikujemo tebi prilagojeno predlogo dizajna spletne strani. S tvojimi željami in predlogi sooblikuješ spletno stran, ki se natančno prilagaja tvojim željam in potrebam.

Podpremo tvoj uspeh

Sprogramiramo do konca, preverimo delovanje, vključimo analitiko in zaključimo z optimizacijo. Narišemo ti nasmeh na obraz in predamo spletno stran. Na tvojo željo ti pomagamo na nadaljni poti.

Potrebuješ podrobnejše informacije o tem, kako poteka celoten proces izdelave spletne strani ?

Spletne strani, kjer mi

Uredimo prav vse

Poskrbimo za celotno izvedbo, podporo in promocijo. S široko paleto vključenih funkcionalnosti boš lažje pridobival stranke in povečal ugled.

poskrbimo tudi za

dodatne potrebe in želje

velehood-ikona-spletne-trgovine

Potrebuješ
spletno trgovino

Odpri trgovino, v kateri je vse, kar potrebuješ za začetek prodaje. Na voljo pa so ti tudi dodatne funkcionalnosti.

velehood-ikona-rezervacijski-sistemi

želiš sprejemati
rezervacije

Na spletno stran dodaj spletni rezervacijski sistem ali razpored, da bodo ljudje lahko rezervirali storitve preko spleta.

Redno objavljamo

Uporabne informacije

na voljo pa ti je tudi naš

širok spekter spletnih storitev

Iščeš celovite in kvalitetne spletne rešitve? Ne spoznaš se na spletni žargon in sploh ne veš kje začeti? Potrebuješ zgolj nasvet za izboljšanje lastne spletne strani? Ponujamo ti celoten spekter storitev, ki jih potrebuješ za uspešen nastop na spletu.

Zasnova spletne strategije

S celotnim pristopom pri načrtovanju in zasnovi spletnega mesta ti lahko na dolgi rok zagotovimo maksimalen izkoristek vložka v spletni nastop.

Spletno gostovanje

Uredimo spletno birokracijo in zate uredimo gostovanje spletnih strani, registriramo tvojo lastno domeno, ter poskrbimo za brezplačen SSL certifikat.

Izdelava spletne strani

Postavimo strukturo ter ustvarimo vsebine, ki jih oblikujemo v končni izdelek. Dodamo željene funkcionalnosti, preverimo delovanje in vključimo analitiko.

Oblikovanje spletne strani

Ustvarimo edinstven in privlačen dizajn spletne strani s čudovito barvno shemo in fotografijami, ki so odločilen faktor pri ustvarjanju vtisa na obiskovalca.

Spletna optimizacija

Optimizacija spletne strani naredi tvojo spletno stran privlačno tudi za spletne iskalnike, saj povečamo kredibilnost in ustvarimo pravilen SEO red.

Vzdrževanje spletne strani

Z rednim vzdrževanjem spletne strani preprečujemo nastanek velikih težav in še večjih stroškov, saj skrbimo za optimalno delovanje in ažurnost spletne strani.

spletne strani

Za majhna, srednja in velika podjetja

Na voljo imamo že izdelane inovativne sklope orodij in funkcionalnosti, prilagojenih za različna podjetja. Poišči rešitve za svojo dejavnost.

Ker nam

Tvoje mnenje pomeni

Velehood je bil manjkajoči kos sestavljanke. Spletne strani, ki so nam jih izdelali so odlične. Sami urejamo vsebine. Če rabimo pomoč pa so vedno tu.
Urška Hribar
Vodja prodaje
Velehood nam omogoča brezskrbnost. S konsistentno ceno, ki jo plačujemo za vzdrževanje, vemo, da stran deluje pravilno. Zares nimamo časa za to.
Nejc Pogačar
Direktor
Velehood je za nas the best. Pomaga nam ohranjati našo stran v formi. Nič več ugibanja in prelaganja odgovornosti z osebe na osebo.
Vesna Pocajt
Marketing

Začeti je enostavno.

Pa še cenovno zelo ugodno. Dve stvari, ki jih imajo vsi radi.