22/09/2023 15:58
logo-dark

VEB-SAJTOVI

Pomažemo vam da oživite svoje ideje za veb-sajt, koji će voditi računa o vašim poslovima, reputaciji i prodaji.
možete biti

bez brige

Pomažemo vam da dobijete veb-sajt koji izgleda i radi tačno onako kako želite i koji ima sve što vam je potrebno. Gradimo veb-sajtove na najpopularnijim platformama otvorenog koda prilagođenim ljudima.

u 3. koraka dolazite do

veb-sajta

Uz vašu želju i naše znanje, mi ćemo se pobrinuti za veb-sajt na koji ćete biti ponosni.

Upoznajemo se sa vašim željama

Sastajemo se lično ili onlajn. Vi kažete svoje želje i koje boje, fontovi i stranice su vam ispisani na koži. Šaljete nam tekstove, slike i video zapise koje imate. Nemate materijala - ne brinite. Možemo ih prikupiti za vas.

Pravimo vaš veb-sajt

Gradimo strukturu veb-sajta i kreiramo prilagođeni šablon za dizajn veb-sajta za vas. Svojim željama i predlozima zajedno dizajnirate veb -sajt koji se precizno prilagođava vašim željama i potrebama.

Podržavamo vaš uspeh

Programiramo do kraja, proveravamo rad, uključujemo analitiku i završavamo sa optimizacijom. Stavljamo vam osmeh na lice i predajemo veb-sajt. Na vaš zahtev pomažemo vam na vašem daljnjem putu.

Da li su vam potrebne detaljnije informacije o tome kako funkcioniše ceo proces kreiranja veb-sajta?

na veb-sajtu

Uradimo baš sve

Mi brinemo o celokupnoj implementaciji, podršci i promociji. Sa širokim spektrom uključenih funkcionalnosti, biće lakše steći kupce i povećati svoju reputaciju.

takođe brinemo i o

dodatnim potrebama in željama

velehood-ikona-spletne-trgovine

Treba ti
webshop

Otvorite prodavnicu koja ima sve što vam je potrebno za početak prodaje. Dostupne su i dodatne funkcionalnosti.

velehood-ikona-rezervacijski-sistemi

želiš primati
rezervacije

Dodajte sistem za onlajn rezervaciju ili raspored na svoj veb-sajt kako bi ljudi mogli da rezervišu usluge preko interneta.

Redovno objavljujemo

Korisne informacije

takođe vam je dostupan

naš širok spektar onlajn usluga

Tražite kompletna i kvalitetna onlajn rešenja? Da li vam nije poznat žargon na mreži i čak ne znate odakle da počnete? Da li vam je potreban samo savet da poboljšate sopstveni veb-sajt? Nudimo vam čitav spektar usluga koje su vam potrebne za uspešno onlajn prisustvo.

Planiranje veb strategije

Uz sveobuhvatan pristup planiranju i dizajnu veb-sajta, možemo da osiguramo da ćete dugoročno izvući maksimum iz svog prisustva na mreži.

veb hosting

Mi brinemo o onlajn birokratiji i organizujemo hosting veb-sajta za vas, registrujemo vaš sopstveni domen i obezbeđujemo besplatan SSL sertifikat.

Kreiranje veb-sajta

Postavljamo strukturu i kreiramo sadržaj koji oblikujemo u finalni proizvod. Dodajemo željene funkcionalnosti, proveravamo rad i uključujemo analitiku.

Veb dizajn

Kreiramo jedinstven i atraktivan dizajn sajta sa prelepom šemom boja i fotografijama koje su odlučujući faktor u stvaranju utiska na posetioca.

Veb optimizacija

Optimizacija čini vaš veb-sajt privlačnim i za pretraživače, jer povećavamo kredibilitet i kreiramo ispravan SEO redosled.

Održavanje veb stranice

Redovnim održavanjem sajta sprečavamo nastanak većih problema i još većih troškova, jer vodimo računa o optimalnom funkcionisanju i ažurnosti sajta.

veb-sajtovi

Za male, srednje i velike kompanije

Imamo gotove inovativne setove alata i funkcionalnosti prilagođenih različitim kompanijama. Pronađite rešenja za svoje poslovanje.

Jer nam je

Vaše mišljenje važno

Velehood je bio deo slagalice koji je nedostajao. Veb-sajt koje su napravili za nas je odličan. Sami uređujemo sadržaj. Ako nam zatreba pomoć, oni su uvek tu.
Nevena Štimac
Vođa prodaje
Velehood nam daje mir. Uz doslednu cenu koju plaćamo za održavanje, znamo da sajt radi ispravno. Za to zaista nemamo vremena.
Vlada Petrović
Direktor
Velehood je najbolji za nas. Pomaže nam da održavamo naš veb-sajt u formi. Nema više nagađanja i prebacivanja odgovornosti sa osobe na osobu.
Milena Kovačević
Marketing

Početak je lak.

Čak je i besplatan. Dve stvari koje svi vole.