22/09/2023 15:53
logo-dark
pogosta vprašanja ali

tudi mama vsega ne ve

Ker je tako naš kot tudi tvoj čas dragocen, si najprej preberi odgovore na pogosta vprašanja naših obiskovalcev in kupcev.

Ceniki in paketi

Izdelava spletne strani je postopek, ki se lahko zelo razlikuje glede na potrebe in želje vsakega posameznika ali podjetja. Spletne strani so si med seboj tako zelo različne, da je nemogoče postaviti neko osnovno ali povprečno ceno. Lahko pa se glede na zahteve določijo neke osnovne cene. Pri nas imamo postavljene 3 osnovne pakete, odvisno od zahtev, težavnosti in obsežnosti same spletne strani. Le ti se v 90% primerov skladajo z željami naročnikov. Torej, spletna stran je lahko tudi brezplačna. Lahko pa jo izdelaš tudi samostojno.

Odgovor ni toliko kompleksen. Vprašanja so samo, koliko strani in podstrani želiš imeti, ali želiš prodajati preko spleta in ali potrebuješ tudi posebne funkcionalnosti. Na podlagi naših paketov pa lahko zaznaš tudi potreben čas izdelave. Ker imamo polne roke dela je včasih potrebno tudi rezervirati svoj termin za izdelavo.

Ne, za izdelavo spletne strani ne potrebuješ podpisati nobene pogodbe, ki bi te čemurkoli zavezala. Imaš pa možnost, plačila na obroke, kjer pa je potrebno potrditi naročilo, ki je zavezujoče in se obravnava kot kupoprodajna pogodba. 

Se pravi, če se odločiš za nakup na obroke – skleneš kupoprodajno pogodbo oziroma potrdiš ponudbo, ki velja za čas izdelave. Prvi obrok poravnaš ob potrditvi ponudbe kar velja kot sklenitev pogodbe. Drugi obrok poravnaš pred objavo spletne strani oziroma ob potrditvi opravljenega dela v skladu s ponudbo. Po opravljenem delu in objavi spletne strani se konča tudi pogodba o izdelavi spletne strani. Enostavno. Ker ni dolgoročne pogodbe je tudi ni potrebno prekinjati.

Absolutno. Vedno lahko spremeniš paket dokler se z izdelavo strani ne začne. Ko je stran izdelana, pa se ti sprememba paketa zelo splača saj doplačaš le razliko. Na manjši paket pa prehod s finančnega vidika ni priporočljiv, saj si dejansko z večjim paketom že plačal opravljeno delo.

Seveda lahko. Pokliči nas ali pa nam posreduj sporočilo preko spletne strani in omogočili ti bomo brezplačni preizkus, kjer boš lahko preveril napredni urejevalnik. Omogočili ti bomo tudi vpogled v zalogo spletnih predlog na katerih lahko postaviš tudi svojo spletno stran.
spletne strani

Za majhna, srednja in velika podjetja

Na voljo imamo že izdelane inovativne sklope orodij in funkcionalnosti, prilagojenih za različna podjetja. Poišči rešitve za svojo dejavnost.

Početak je lak.

Čak je i besplatan. Dve stvari koje svi vole.