22/09/2023 17:09
logo-dark

Prenova
spletne strani

Prenova spletne strani ima zagotovljen uspeh z načrtovanjem spletne strategije in kvalitetno izdelava spletne strani. Storitve se lotimo premišljeno in z jasnimi cilji, zato da ti bo obstoječa ali nova stran, prinesla željene rezultate. Torej prenova spletnega mesta je več kot samo na novo oblikovati spletne strani.

Ker že več kot 20 let prenavljamo stare strani v učinkovite, zanesljive in SEO optimizirane spletne strani nam lahko zaupaš.

ZAGOTAVLJAMO

GARANCIJO NA KAKOVOST

odzivno-oblikovanje-za-vse-naprave

Oblikovanje po meri

Ustvarimo unikaten predlog dizajna spletne strani po tvoji želji, ki deluje za različne naprave.

ikona-obljuba-2

Enostavno urejanje

Postavimo sistem, ki poenostavi uporabo in urejanje spletne strani brez posebnega znanja.

ikona-obljuba-4

Pregled obiskanosti

Uvrstimo tvojo spletno stran na spletni zemljevid in ti omogočimo vpogled v številke.

ikona-obljuba-3

Vzdrževanje na klik

Ker je tvoje zadovoljstvo na prvem mestu, je naša zanesljiva in odzivna podpora, le en klik daleč.

Prenova spletne strani bo potekala na priljubljenem in prijaznem odprtokodnem sistemu WordPress. V primeru, da želiš še spletno trgovino bomo dodatno uporabili WooCommerce.

POTEK PROCESA

prenova spletne strani

Postavimo strukturo ter ustvarimo vsebine, ki jih po tvoji želji oblikujemo v končni izdelek. Dodamo željenje funkcionalnosti, preverimo delovanje, vključimo analitiko in zaključimo z optimizacijo.

1. Strategija

Prvi in najpomembnejši korak pri prenovi spletne strani in na katerem slonijo vsi nadaljnji koraki je strategija. Postavimo ključna vprašanja, ki nam pomagajo pri našem delu. Kje si, kam želiš priti, kaj je glavni cilj spletne strani, kdo je ciljno občinstvo in kako boš tja prišel. Torej spoznamo tebe in tvoje podjetje, raziščemo tvojo konkurenco in uvidimo izziv s katerim se soočaš.

2. Načrtovanje

V tej fazi sto ključna vprašanja: zakaj mi trenutna spletna stran ni všeč, katere so moje najboljše vsebine na trenutni spletni strani in ali bom spremenil ime domene? Sedaj postavimo postavimo hrbtenico projekta in potrdimo uporabniško izkušnjo. Obenem poskrbimo za primerne 301 preusmeritve, da se izognemo morebitnim težavam z nedelujočimi povezavami!

3. Oblikovanje

Uporabnik je temelj na katerem gradimo vso vizualno komunikacijo. Naš cilj je, da se vsi naši izdelki lahko pohvalijo z inovativnim in sodobnim dizajnom, ki je funkcionalen, prilagojen tvoji dejavnosti in celostni grafični podobi. Določimo barvno shemo, tipografijo spletnega mesta in izdelamo infografike, kot najpomembnejše vizuelne dejavnike pri ustvarjanju pravega vtisa na obiskovalca.

4. Razvoj

Pri kodiranju načrtujemo progresivne rešitve, ki so ustrezno nameščene na pravih platformah, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Pri tem se osredotočamo na izdelavo visoko zmogljivih rešitev po meri, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi. S kakovostnim pristopom bistveno povečamo učinkovitost in zadovoljstvo.

5. Testiranje in objava

Čeprav izvajamo različne teste v vsaki fazi projekta, je pomemben trenutek, ko izdelamo določen – morda zadnji del projekta, ki potrebuje resnično uporabniško izkušnjo. Testiramo uporabnost, učinkovitost, funkcionalnosti in varnost, da zagotovimo uporabniku prijazno izkušnjo. 

kaj je dobro vedeti pred

prenovo spletne strani

Prenova spletne strani je postopek, ki se lahko zelo razlikuje glede na potrebe in želje vsakega posameznika ali podjetja. Ker so si med seboj tako zelo različne je skoraj nemogoče postaviti neko osnovno ali povprečno ceno. Lahko pa se glede na zahteve določijo neke primerljive cene. Pri nas imamo postavljene 3 osnovne pakete, odvisno od zahtev, težavnosti in obsežnosti same izdelave spletnih strani. Le ti se v več kot 90% primerov skladajo z željami naročnikov. KLIKNI TUKAJ in preveri naše cene.

Odgovor ni toliko kompleksen. Vprašanja so samo, koliko strani in podstrani želite imeti, ali želite prodajati preko spleta in ali potrebujete tudi posebne funkcionalnosti. Na podlagi naših PAKETOV V CENIKU pa lahko vidite tudi potreben čas izdelave spletnih strani. Ker imamo polne roke dela, pa je včasih potrebno tudi rezervirati svoj termin za izdelavo.

Najprej premisli in odgovori na spodnja vprašanja o tvoji spletni strani.

 • Kaj mi je všeč in kaj mi  ni všeč na moji obstoječi strani?
 • Kaj mi manjka na moji obstoječi strani?
 • Kakšen vtis želim narediti na obiskovalca, ko odpre mojo spletno stran?
 • Mi daje sedanja stran občutek, da sem zanesljiv in vreden zaupanja?
 • Bom spreminjali naziv domene?
 • Na kateri platformi si želim imeti postavljeno novo spletno stran?
 • Kateri je realen rok za postavitev nove spletne strani?
 • Koliko sem pripravljeni vložiti v projekt prenove spletne strani
 • Katere podstrani in strani mi prinesejo največ prometa?
 • Katere strani so najbolje uvrščene v iskalnikih?
 • Ali želim menjati ponudnika spletnega gostovanja?
 • Ali bodo  obstoječe vsebine ostale na spletni strani?
 • Katere CTA (call-to-action) vsebinein akcije želim imeti na novi spletni strani?

Naj te količina vprašanj ne odvrne od zadanega cilja, saj se boš na prenovo spletne strani samo tako resnično pripravil.

Imaš več vprašanj in potrebuješ več informacij. Poišči odgovore TUKAJ med pogosto postavljenimi vprašanji.

Začeti je enostavno.

Pa še cenovno zelo ugodno. Dve stvari, ki jih imajo vsi radi.

Početak je lak.

Čak je i besplatan. Dve stvari koje svi vole.